fbpx

”Niin pysyvät nyt nämä kolme: usko, toivo ja rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus”

Kor. 13:13. 

Nämä Paavalin sanat viimeisten kuukausien aikana ovat olleet koetuksella. Kestääkö kristityn uskon perustus tällaisena aikana, jolloin miljoonilta ihmisiltä riistetään toivo ihmisarvoisestä elämästä ja tuhansilta myös henki. Monet ovat hämmentyneitä vaihtoehtoisista totuuksista tai paremminkin valheista, joilla jopa kristillisenä itseään kutsuvan kirkkokunnan päämiehet oikeuttavat suoranaiset murhat. Mihin on unohtunut tuo suurin, rakkaus, joka tuli maailmaan Jumalan Pojan muodossa? 

Fida Bisnestiimi on perustettu ennen kaikkea tukemaan lähetystyötä ja levittämään osaltaan tuota ilosanomaa, josta Johannes kirjoittaa tutussa evankeliumissaan 3:16: ” 

” Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iänkaikkinen elämä”. 

hukkuisi, vaan hänellä olisi iänkaikkinen elämä”. Tuo sanoma tuo ihmisille toivoa toivottomuuden keskelle. Se ei riko eikä murskaa ihmistä, vaan kokoaa särkyneen jälleen ehyeksi. Enemmän, kuin mitään muuta, maailma tarvitsee nyt tuota sanomaa. Vihaa maailmassa on jo aivan liikaa, somemaailmassa siihen syyllistyvät valitettavasti liian usein myös uskovaisiksi itseään kutsuvat ihmiset. Mitä kylvetään, sitä niitetään. Valitaan oikeat siemenet kylvöön. 

Haluamme kannustaa Bisnestiimiläisiä ottamaan entistä suurempaa vastuuta tuon ydinsanoman levittämisestä kaikkialle maailmaan. Vaikka pari vuotta koronaa ja siihen päälle Ukrainan sota ovat vieneet monet yritykset todella ahtaalle, niin bisnestiiminkin yrityksistä monella menee kohtuullisen hyvin. Kenellä on mahdollisuus antaa omastaan, niin annetaan, mutta annetaan viisaasti. Fidan kanssa yhteisesti toimien voimme varmistua siitä, että tuki niin saavuttamattomien kansojen saavuttamiseen tai humanitääriseen apuun menevät oikeisiin kohteisiin. Yrittäjä ja liike-elämässä toimija on saanut Jumalalta ne leiviskät ja talentit, joilla hänen tulee toimia viisaasti. 

Sinulle yrittäjä, joka olet kokenut raskaan tappion yrityselämässä tai henkilökohtaisessa elämässä, haluamme muistuttaa, että Bisnestiimi on verkosto, joka haluaa tukea jäsentään myös näissä tilanteissa. Voit olla Bisnestiimin johtoryhmään yhteydessä, jos haluat henkilökohtaisen tukihenkilön jakamaan asioita kanssasi. Yhteystiedot löydät viereiseltä täältä. Tärkeintä on kuitenkin aina muistaa, kuten lauluntekijä kirjoittaa: 

Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi.”

Jes. 54:10

Hannu Suni 

Koordinaattori 

Julkaistu alunperin Tehtävä-vuosikirjassa 2022