fbpx

Tule

mukaan

Olet lämpimästi tervetullut

mukaan liike-elämässä toimivien kristittyjen verkostoon.

Mahdollisuudet

Bisnestiimi toimii ympäri maailmaa niissä paikoissa, joissa avun tarve on suuri ja tarvitaan perinteistä lähetystyötä nopeampaa ja joustavampaa toimintaa. Mahdollisuuksia osallistua Bisnestiimin työhön on monia.

k

Mahdollisuudet yrityksille

Tarjoamme yrityksille järkeviä tapoja lahjoittaa eteenpäin voitostaan ja koota aarretta taivaaseen. Bisnestiimin kautta yritykset voivat viedä evankeliumia eteenpäin esimerkiksi tukemalla tiettyä työtä jossain maassa tai sponsoroimalla tapahtumaa. Näistä mahdollisuuksista kertoo lisää Vesku Lehtinen.

k

Vuosikirja

Tärkein varainhankintamuotomme on Bisnestiimin vuosikirja, jonka mainostuloilla rahoitamme lähetystyötä. Vuosikirja on aikakauslehtityyppinen julkaisu, joka sisältää kiinnostavaa sisältöä uskon ja työelämän yhdistämisestä sekä lähetystyön mahdollisuuksista. Julkaisun painosmäärä on 3400 ja se tavoittaa jopa 10 000 lukijaa ympäri Suomen. Vuosikirjan sivuilla on tilaa mainoksille, aina edullisesta käyntikorttikoon mainoksesta koko sivun mainoksiin. Kysy lisää mainoksista Virpi Lehtiseltä.

Seed Finance

Kristillisten arvojen mukaan toimivat yritykset loistavat Jumalan valoa ei-kristillisissä, kehittyvissä maissa. Seed Finance on osakeyhtiö, joka lainoittaa potentiaalisten yritysten perustamista ja toiminnan kasvattamista. Seed Financen rahoittamat yritykset tekevät aitoa, kannattavaa yritystoimintaa, ja sitoutuvat lainan takaisin maksamiseen sovittavan ajan puitteissa.

Sijoittajana voit olla mukana viemässä eteenpäin Jumalan valtakunnan työtä. Lue lisää Seed Financesta.

Lahjoittaminen

Ajoittain keräämme lahjoituksia jonkin tietyn haasteen ratkaisemiseksi. Yksi esimerkki tästä oli Myanmarin esikouluprojekti, jota varten saimme yhdessä kokoon 25 000 euroa.

BAM

”Meidän ei tule hyväksyä bisneskulttuuria ja kapitalismia sellaisenaan. Meidän täytyy kysyä itseltämme, mitä Jumalalla on sanottavana konsumerismista, tuotannosta ja investoimisesta.”

BAM, eli Business As Mission, on kiinnostava ja kasvava maailmanlaajuinen liike, jossa liike-elämässä, hyväntekeväisyydessä ja seurakuntatyössä aktiiviset kristityt ovat yhteisellä matkalla yhdistämässä liike-elämää kokonaisvaltaiseen lähetystyöhön.

Bisnestiimi ja monet jäsenemme toteuttavat BAMin periaatteita yritystoiminnassaan. BAM tarjoaa tietoa, verkostoja ja tukea Jumalan tahdon seuraamiseen yrityselämässä. Kokoamme tietoa BAMista suomeksi, mutta sitä odotellessa voit tutustua englanninkielisiin tietolähteisiin:
https://bamglobal.org/ ja https://matstunehag.com/
Seuraava BAM konferenssi järjestetään vuonna 2021 Thaimaassa.

k

Ideat

Jos haluat edistää verkostoitumista ja yrittämistä kristittyjen joukossa Suomessa tai maailmalla, ota rohkeasti yhteyttä! Tilaa ideoille, ajatuksille ja tekemiselle löytyy varmasti.

Tapahtumat

Bisnestiimin toimintaan kuuluu monenlaisia tapahtumia. Vuoden kohokohta on kaksipäiväinen seminaari tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Sen lisäksi järjestämme erilaisia pienempiä tapahtumia, kuten rukousviikonloppuja ja yrittäjien aamiaistilaisuuksia. Lisäksi toimintaamme kuuluvat seurakuntavierailut. Tuoreet tiedot tuleviesta tapahtumista löydät täältä.

Matkat

Kerran tai kaksi vuodessa bisnestiimiläisiä matkustaa vierailemaan maissa, joissa Bisnestiimin tukemaa työtä tehdään tai joissa on mahdollisuuksia tulevaan yhteistyöhön. Nämä matkat ovat omakustanteisia. Niiden aikana syntyy ystävyyttä Herrassa, tutustutaan huolellisesti tuleviin kumppaneihin ja nähdään ihmeitä, joita Jumala on tehnyt. Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita mukaan Bisnestiimin matkoille. Jos olet kiinnostunut lähtemään maailmalle tutustumaan evankeliumin työhön, ota yhteyttä koordinaattori Hannu Suniin.

Bisnestiimin muodostavat yli 400 henkilö- ja yritysjäsentä.

Liity Bisnestiimin tukijäseneksi

Bisnestiimin tukijäsenyys sisältää Bisnestiimin yrittäjäverkoston jäsenyyden ja  vertaistuen. Jäsenmaksu 250 € vuodessa on verovähennyskelpoinen. Kiitos kun yrityksesi on mukana! Jäsenyys mahdollistaa työmme kehittymisen ja laajentumisen.

Lisää tietoa jäsenyydestä ja jäsenten kokemuksia voit lukea täältä.

Liity jäseneksi alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä Virpi Lehtiseen.

Haluan liittyä Bisnestiimin tukijäseneksi

  Yhteyshenkilöt

   

  Vesku Lehtinen

  myynti ja markkinointi
  puh. 050 309 5667
  vesku.lehtinen@fida.info

  Jari-Pekka Koponen

  puheenjohtaja
  puh. 0400 833 211
  jari-pekka@jari-pekka.fi

  Hannu Suni

  koordinaattori
  puh. 0400 927 401
  hannu.suni@fida.info

  Virpi Lehtinen

  mainosmyynti
  puh. 050 590 1150
  virpielina.lehtinen@gmail.com

  Jukka Sipilä

  viestintävastaava
  jukka@lancebrands.fi