fbpx

Vuosi sitten kirjoitin koronasta ja kerroin oman yrittäjätaipaleeni vaikeimmasta vuodesta. Tässä tekstissä on kaksi pääasiaa: rukous ja kiitos.


Rukous

Olemme selvinneet pandemian pahimmista vaiheista. Tilanne näytti jo hyvältä niilläkin aloilla, joilla korona teki suuria vaurioita. Mutta nyt edessä on heti aivan toisenlainen, paljon vakavampi uhka. Sota on tullut Euroopan maaperälle ja huolenaiheemme on turvallisuus. Yrittäjinä kohtaamme jälleen uusia haasteita: hinnannousut, korkojen nousut, valtion velan kasvaminen. Ne kestetään.

Valona-seminaarissa Jyväskylässä Olli Seppäsen puheenvuoro sytytti monia. Vaikka emme voi tehdä paljoakaan, voimme rukoilla. Samalla se on tärkeintä mitä voimme tehdä. Pelkosenniemelläkin kansamme sai kokea valtavia Jumalan ihmeitä. On tärkeää, että edelleen pyydämme siunausta ja ihmeitä, ja siunaamme erityisesti valtion johtoa, joka tekee suuria päätöksiä. Ukrainassa monien yrittäjien työ on vaihtunut palvelemiseen sodassa. Siellä on kyse joka päivä elämästä ja kuolemasta. Nyt on aika rukoilla Suomen puolesta, jotta täällä ei käy samoin.

Kuten kansamme kaikissa vaiheissa, saamme luottaa siihen, että Kaikkivaltias valvoo. 

”Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret.”

5. Moos. 33:27

Kiitos

Luulimme, että korona tekee Bisnestiimin työlle paljon hallaa. Mutta Taivaan Isä on auttanut ja kävi aivan toisinpäin: lähetyskentille antamamme tuki on tuplaantunut kolmen viime vuoden aikana. Ne jotka ovat mukana, ovat vielä enemmän mukana, ja uusia tiimiläisiä on löytynyt.

Pystymme tukemaan yli sataa pioneeria. 

Kiitos Taivaan Isälle ja Sinulle rakas tiimiläinen! Saamme kaikki luottaa Raamatun lupauksiin ja jättää Suomen, oman työmme ja Bisnestiimin työn Hänen vahvojen käsivarsiensa kannettavaksi.

Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi.”

Jes. 54:10

Jari-Pekka Koponen

Bisnestiimin puheenjohtaja

Julkaistu alunperin Tehtävä-vuosikirjassa 2022