fbpx
Intian Filadelfia Fellowship Church on seurakunta, joka syntyi 35 vuotta sitten. Thomas Mathews tuli Jumalan antaman näyn innoittamana Udaipuriin vuonna 1963. Mukanaan hänellä oli Raamattu, yksi vaatekerta ja alle 0,20 euroa taskun pohjalla. Näky muutti Udaipurin ja Rajasthanin osavaltion historiaa. Tuhannet ihmiset ovat vastaanottaneet Kristuksen! Alkuperäisen näyn mukaisesti seurakunnan tavoitteena on saavuttaa miljoonat ihmiset Kristukselle Intiassa, joka pian edustaa maailman väkirikkainta maata.

Tuki pioneerityöntekijöille

Viidentoista pioneeripastorin ja heidän perheidensä kannatus alkoi vuonna 2017. Tuen avulla pioneerityöntekijät voivat viedä evankeliumin sanomaa eteenpäin paikkakunnilla, jotka edustavat 15 eri aluetta Intiassa. Monet vastaanottavat Kristuksen elämäänsä ja monet heistä, jotka janoavat elävän Jumalan puoleen palvovat tilaisuuksissa innokkaasti Jumalaa kuullessaan Hänestä ensimmäistä kertaa. Pioneeripastorit ovat omistautuneita ja he palvelevat rohkeudella pimeidenkin ajanjaksojen keskellä. Olemme syvästi kiitollisia pioneeripastorien tukiohjelmasta ja rukouksista. Se on tarpeen, jotta työ kantaisi hedelmää. Raamatussa todetaan, ”Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty?” (Room. 10:15). Työ on vasta aluillaan uusilla paikkakunnilla ja mahdollisesti useampi vuosi tarvitaan sen laajenemiseen.
Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Room. 10:15

Pioneeripastori

Joseph Cheeran on yksi pioneeripastoreistamme. Hän tuli Pohjois-Intiaan näyn innoittamana ja kahdeksan kuukauden ajan hän on toiminut Bundin alueella Rajashtanin osavaltiossa. Joseph on ainoa työntekijä tällä alueella. Tehtävä, jossa ei voi tukeutua toiseen henkilöön on väsyttävää. Joseph omaa kuitenkin vahvan tahdon ja hän on päättänyt suorittaa Jumalan antaman työn loppuun saakka. Kansanryhmä, jonka keskellä työtä tehdään kantaa nimeä Meena. He ovat yläkastisia, koulutettuja ja kehittyvän yhteiskunnan keskellä eläviä ihmisiä. Hengellisesti alue on täysin pimeä. Jumalan armosta kolme perhettä on vastaanottanut Kristuksen elämäänsä ja heidät on kastettu! Varojen tarve on ilmeinen, jotta evankeliumia voitaisiin viedä eri alueille ja kylille. Pastorit tarvitsevat moottoripyöriä ja Josephin tiimi toivoo saavansa auton, joka mahdollistaisi koko ryhmän lähtemisen evankeliointimatkoille. Pastorien lasten koulunkäyntiin etsitään myös varoja.

Jumala ei unohda

Rukoustesi ja taloudellisen tuen avulla Jeesuksen rakkaus on saavuttanut monen ihmisen elämän eri yhteisöjen keskellä.
Eihän Jumala ole epäoikeudenmukainen, ei hän unohda teidän tekojanne eikä rakkauttanne, jota olette osoittaneet hänen nimeään kohtaan, kun olette palvelleet hänen pyhiään ja yhä palvelette heitä. Hep. 6:10
Rukoilemme, että voitte tulla katsomaan sen ilon ja tuskan, ristin ja kruunun, jota pioneeripastorimme kantavat. Teksti: Jukka Tasanen Kuvat: Jukka Tasanen