fbpx

Korona/Rukous

Suomalainen yhteiskunta kohtaa juuri nyt yhden lähihistoriansa suurimmista haasteista koronaviruksen levitessä. Kyseessä on koko ihmiskuntaa koetteleva ja järisyttävä asia. Kaiken tämän seurauksena ihmisillä on suuri hätä ja huoli siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Hätä kohdistuu ihmisiin ja etenkin lähiomaisiin, jos sairastumisia ja epidemiaa ei saada kuriin ajoissa, eikä lääkettä taudin taltuttamiseen saada nopeasti.

Syvä huoli kohdistuu myös työpaikoista, työntekijöistä ja etenkin yrittäjien toimeentulosta ja yritysten kohtalosta selvitä tästä kriisistä. Monet yritykset joutuvat miettimään toimintatavoista jatkossa, jotta toiminta tulevaisuudessa on mahdollista. On sanottu, että maailma ei ole entisensä tämän jälkeen. Täytyy muistaa, että kyseessä ei ole yrittäjien tai työntekijöiden ns. ”moka”, vaan uhka ja epävarmuus on tullut jostakin muualta. Kukaan ei vielä ole ilmoittanut virallisesti korona viruksen alkuperää eikä sen alkulähdettä.

Presidentti Sauli Niinistö viesti kansakunnalle ” ottakaa fyysistä etäisyyttä ja henkistä läheisyyttä toisiinne” Tämä on erittäin hyvä neuvo, sillä tässä tilanteessa ei pidä jäädä yksin, eikä jättää, tai unohtaa pitää yhteyttä kanssaihmisiin.

Sanotaan että korona leviää nopeasti, mutta rukous vielä nopeammin. Korona eristää, mutta rukous yhdistää.  Kehotankin sinua rakas kanssamatkaaja nostamaan katseesi kohti taivasta ja rukoilemaan Vapahtajaamme Jeesusta Kristusta, sillä sieltä todellinen apu ja toivo tulevaisuudesta tulee sinulle ja minulle.  

Siunausta parempaan huomiseen!

19.3.2020

Kari Backman