fbpx

Työelämä imaisi Mikko Vörlinin mukaansa jo 10-vuotiaana. Työura alkoi sekalaisissa hommissa rakennuksilla. Sen jälkeen työt ovat muuttuneet ja oma tehtävä muovautunut, mutta tekemisen palo on sama. Nykyään Mikko on mukana useamman yrityksen toiminnassa kehittäjän roolissa. Usein avain yrityksen kehittymiseen on yrittäjän jaksaminen. Auttamalla yrittäjää saadaan usein kestävin tapa yrityksen kehittymiseen.

Mikon pöytä on ollut täynnä monen yrityksen asioita. Välillä kiireen keskellä iso kuva unohtuu ja arkeen kuuluu aina myös raskaita hetkiä.

”Osallistuin taannoin Bisnestiimin aamiaistilaisuuteen. Siellä kerrottiin hyvin konkreettisella tavalla, minun kielelläni ja minulle sopivalla viestillä mitä Bisnestiimi tekee. Sain tietoa siitä, mitä on saatu aikaan: syntyneitä seurakuntia, valmistuneita rakennuksia, muuttuneita elämiä. Se kaikki oli hyvin koskettavaa ja aamiaistilaisuudesta muodostui minulle todella merkitystä tuova hetki.

Olen ollut mukana Bisnestiimissä lähemmäs kymmenen vuotta ja olen onnellinen saadessani olla mukana. Se on työtä, johon voin sitoutua. Luotan sataprosenttisesti, että raha, jota annan, menee oikeaan paikkaan. Voin luottaa, että ihmiset ovat ajan tasalla ja työtä hoidetaan tehokkaasti ja tuottavasti. Minun ei tarvitse stressata, että meneekö tuki oikeaan osoitteeseen. Kun vielä saa nähdä työn kantavan hedelmää, saa vahvistusta siitä, että juuri tämä on oikea tapa ja kanava olla mukana Jumalan työssä.”