fbpx

Iso Kirjan yrittäjätilaisuus keräsi kolmisenkymmentä eri alan yrittäjää yhteisen kahvipöydän ja paneelikeskustelun ääreen. Vetonaulana tilaisuudessa oli arvokkaan rokokoo-seinäkellon arvonta, joka suoritettiin tilaisuuden lopussa..

Mitä lisäarvoa Jeesus tuo yrittäjälle?

Näin haastavalla kysymyksellä aloitti keskustelun Iso Kirjan hallituksen jäsen, vastuullisuuspaneelin vetäjä Satu Ahlman. Näkökulmat hieman vaihtelivat yritysten toimialan mukaan, mutta yhteiseksi nimittäjäksi löytyi arvopohja, joka ohjaa niin yrittäjän kuin yrityksenkin valintoja. -Luotettavuuden saavuttaminen on mahtava tilaisuus kertoa, mihin omat arvot perustuvat, Bayerncarin Toni Nelimarkka linjasi.

Toisaalta uskovaisuus ei ole itsestäänselvä lisäarvo vaan tuo tullessaan omat haasteensa. -Menestysteologia on vaikeuksien keskellä karissut, HalpaHallin perustaja Esko Ylinen kertoi. -Tuntui, että taistelut ja vaikeudet vasta alkoivat uskoontulon myötä. Tämä on kuitenkin ajanut kaikessa etsimään Jumalan eikä omaa tahtoa, mikä on lopulta koitunut suureksi siunaukseksi, hän toteaa.

Monenlaista vastuullisuutta

Entinen huippu-urheilija, yritys- ja hyvinvointivalmentaja Mika Poutala näkee vastuullisuuden jokaisessa työpäivässään. -Vaikka yleisöä olisi vain kourallinen, tiedän, että joukossa on aina joku, jonka täytyy kuulla viestini. Sitä kautta on tullut ihan uusi vastuu. -Olen myös vastuussa siitä, mihin suuntaan ihmisiä rohkaisen, hän lisää. 

Tärkeä kysymys on, osaammeko yrittäjinä ja johtajina arjessakin toimia kutsumuksemme arvon mukaisesti. -Jumala rakastaa meitä niin paljon, että ei anna meidän elää ”pellossa” , Esko Ylinen vielä lisää.

 

Tärkeä yhteinen opisto

Konferenssi-isäntä Marko Halttunen kannusti yrittäjiä tulemaan mukaan yhteistyöhön Iso Kirjan kanssa. – Täällä voi vaikka järjestää yrityksen tykypäivän ja tulla tutustumaan SM-tasoiseen frisbeegolf-rataamme, hän ideoi.

Yhteistyössä vankasti mukana oleva Bisnestiimin puheenjohtaja ja huoltamoyrittäjä Jari-Pekka Koponen haastoi muita yrittäjiä lähtemään mukaan. -Tämä on herätysliikkeemme yhteinen opisto ja voisimme kaikki kohdistaa tukemme kristilliseen työhön, jolloin voimme samalla olla mukana Jumalan valtakunnan työssä, hän rohkaisee.

Lisätietoja yritysyhteistyön eri muodoissa voi kysyä Marko Halttuselta marko.halttunen@isokirja.fi

Teksti: Outi Lepistö

Kuva: Eero Haarala