fbpx

Vesku Lehtinen tapasi Tansaniassa juuri valmistuneen raamattuopiskelijan, jota Bisnestiimi oli tukenut kolmen vuoden opiskeluista kaksi. Hänestä oli tullut arvostettu ja luotettava raamatun opettaja, joka sai myös stipendin, koska oli opiskelujen ohessa opettanut myös paikallisessa koulussa. Kiitoksena Vesku sai lahjaksi kukon, joka kulki Veskun mukana automatkalla ja myöhemmin siitä valmistettiin herkullinen ateria. 

Bisnestiimin Vesku Lehtinen tapasi kolmen viikon matkalla Tansaniaan paikallisia yrittäjiä ja rohkaisi antamaan varojaan lähetystyölle. Kymmenet yrittäjät tarttuivat haasteeseen ja lähtivät tukemaan paikallista lähettiä, joka lähetettäisiin Tansanian tavoittamattomien kansanryhmien pariin. Tansanian 157:stä kansanryhmästä 29 onkin tavoittamatonta, joista koostuu peräti 6,5 miljoonaa ihmistä.

Vesku kulki Bisnestiimin edustajana, mutta Kontulan Metrokappelin lähettämänä. Hänen kolmen viikon matkalla FPCT:n (paikallinen helluntaiseurakunta) Ruut ja Jouko Nygrenin yhteydessä itärannikon helluntailiikkeen piispan kutsumana.