fbpx

Muutamat tutut kasvot seikkailivat helmikuussa Afrikassa Bisnestiimin asioissa. Yksi mieleenpainuvimmista tilanteista tapahtui eräällä entisellä betonitasanteella.

Bisnestiimin ydintehtävä on viedä evankeliumia saavuttamattomille kansoille, sinne missä ei ole vielä kuultu Jeesuksesta. Se tapahtuu tukemalla pioneerityötä, jossa paikalliset uskovat saavat koulutuksen pioneeripastoreiksi raamattukoulussa ja lähtevät viemään ilosanomaa uusiin kyliin ja uusien kansanryhmien pariin.

Pioneerityötä ja kaikkea muuta työtä tehdään yhdessä kohdemaiden seurakuntien kanssa. Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia viedä evankeliumia eteenpäin.

Kerran tai kaksi vuodessa bisnestiimiläisiä matkustaa vierailemaan maissa, joissa Bisnestiimin tukemaa työtä tehdään tai joissa on mahdollisuuksia tulevaan yhteistyöhön. Nämä matkat ovat omakustanteisia. Niiden aikana syntyy ystävyyttä Herrassa, tutustutaan huolellisesti tuleviin kumppaneihin ja nähdään ihmeitä, joita Jumala on tehnyt.

Yksi niistä on kuvassa näkyvä Uskon talo. Bisnestiimin Jari-Pekka Koponen kertoo:

– Vuonna 2008 ryhmä bisnestiimiläisiä seisoi betonitasanteella keskellä hiljentynyttä rakennustyömaata. Työ olivat pysähtyneet ja talosta oli pystyssä pelkkä lohduton betoninen runko. Silloin tuolla tasanteella rukoiltiin yhdessä uskon rukous: ”Tämä on saatava valmiiksi, jostain on löydyttävä rahat siihen.”

Nyt, 12 vuotta myöhemmin, Uskon talo on täynnä Jumalan sanaa ja palavia sydämiä, sillä talossa toimii raamattukoulu tuleville evankelistoille. Se on täynnä rakkautta ja Herran hyvyyttä tarjotessaan turvakotina suojaa kristityiksi kääntyneille uuden elämän alussa.

Uskon talo valmistui jo vuosia sitten. Sen valmistumisesta tuli monien seurakuntien ja uskovien yhteinen projekti, jossa Bisnestiimikin sai olla mukana.

Ja betonitasanteella lausuttu uskon rukous sai muuttua näkemiseksi. Kiitos Herralle!