fbpx

Vaalit on taas vietetty ja tienvarsimainoksia keräillään pois. Jotkut ovat pettyneitä vaalien tuloksiin. Taaskaan ei kaikkien mielestä oikeus toteutunut ja maata viedään pian taas ihan väärään suuntaan. Onko kohta millään enää mitään merkitystä kun ilmasto lämpenee ja maapallo kulkee kohti tuhoaan?

 

Jokainen meistä kaipaa todellista merkitystä elämäänsä. Pidemmän päälle ei kenellekään riitä onnellisuuden takeeksi se, että itse voi hyvin ja saa toteuttaa unelmiaan. Kaipaamme suurempaa ja laajempaa merkitystä, mahdollisuutta vaikuttaa ja nähdä oman työmme tulokset.

Mutta miten kristitty voisi parhaiten toimia ja vaikuttaa niin että sillä, mitä tekee, on todellista merkitystä? Vaaleihin, politiikkaan, yhteiskuntaan, tulevaisuuteen? Köyhyyteen, kurjuuteen, epäoikeudenmukaisuuteen? Tai omaan ja läheisten elämään?

Eräs saarnaaja sanoi kerran, että ihmisen elämän tarkoitus on olla Jumalan rakkauden kohde. Tämän ymmärtäminen ja todeksi eläminen on monelle elämän mittainen matka. Mutta kun ymmärrämme sen ja suostumme myös ottamaan kaiken vastaan puhtaana lahjana, ilman reunaehtoja, vaatimuksia tai takaisinperintää, saa elämämme kokonaan uuden tarkoituksen: jakaa tätä sanomaa eteenpäin sanoin, teoin, varoin ja koko elämällämme. Elää todeksi merkityksellistä elämää ja antaa sama mahdollisuus muillekin.

Bisnestiimi tarjoaa erityisesti kristityille yrittäjille konkreettisen kanavan olla mukana tuomassa todellista merkitystä niin omaan kuin muidenkin elämään. Itsesi lisäksi voit valjastaa koko yrityksesi osaksi suurempaa suunnitelmaa kuin vain liikevaihdon kasvattaminen.

Sinä voit omalta osaltasi mahdollistaa muutoksen niin yksittäisten ihmisten elämään, yhteiskuntaan kuin koko maailmaan.

Katso ajankohtaisista tämän vuoden tukikohteet ja tule mukaan! Ota yhteyttä info@bisnestiimi.fi tai Hannu Suni hannu.suni@fida.info tai täytä yhteydenottolomake (linkki)