fbpx

Helmikuussa 2024 Seinäjoen Konferenssikeskus Valkea täyttyy yrittäjistä, inspiroivista ja erityisesti rohkaisevista puheenvuoroista ja sieluahoitavista musiikeista.

Usko & Ura on Suomen suurin kristillinen liike-elämän seminaari, jonka näkynä on rohkaista ja varustaa kristittyjä työssään ja yrittäjinä. Yhteiskristillisen tapahtuman takana on Fida Bisnestiimi, uskovien yrittäjien verkosto, joka on palvellut Jumalaa jo kahdenkymmenenviiden vuoden ajan vieden ilosanomaa eteenpäin. Seminaarissa juhlitaankin Bisnestiimin 25-vuotistaipaletta!

Vuonna 2024 tapahtuman teema on ”Rohkeus”

Usko & ura järjestetään Seinäjoen Tapahtumakeskus Valkeassa 2.-3.2.2024. Tapahtumassa on puhujina vaikuttajia monelta alalta, mm. Kalervo Kummola, Jorma Luoma, Sara Saarela, Pia Rendic ja Mirjam Sokka. Lisää esiintyjiä julkaistaan niiden varmistuttua!

Tapahtuman juontaa viime seminaarista tuttu Niina Männistö. Lisäksi Keijo Leppänen toteuttaa syväluotaavan haastattelun itse rautakanslerin kanssa.

Lisäksi varjotapahtumana ensi kerran SPARK, jossa on mukana innostavia puhujia, muun muassa metaversumi-alan pioneeri, BURSTIN toimari Mikael Meklin aka Mikaveli! Vaatemerkin Kaiko Clothingin perustaja Mirjan Sokka on mukana myös alakerrassa. Roope Laukkonen on perustanut School of III:n, eli inspiroitumiseen, innovointiin ja vaikuttamiseen perustuvan koulun. ✨
 
Musiikkipuolesta vastaa paikallinen innostava Pop Up Gospel sekä mies ja kitara Kristian Ansaharju.
 
Luvassa on innostusta, verkostoitumista, toivoa ja Jumalan hoidossa lepäämistä.

 

MUKANA

Kalervo Kummola

Jääkiekkoa seuraavalle kansalle Kalervo Kummola ei esittelyjä kaipaa. Mies löysi Curt Lindströmin Leijonien joukkueen peräsimeen, joukkueen, joka peräti oli Suomen ensimmäisellä MM-kullalla nostamassa Suomea lamasta. 
 
Niin sanottu Rautakansleri on ainoa, joka sai kulkea Nokia Arenan työmaalle ilman suojavarustusta. Nykyään Tampereen pormestarina porhaltava Kummola on mittavan urheilutoimenuran lisäksi toiminut esimerkiksi kansanedustajana ja Tampere-talon johtajana. Ihan hyvin Turun seudulta kotoisin olevalta Kalelta. 
 
Nyt Kummola saadaan Usko & Ura 2024 -seminaariin kiinnostavasti Keijo Leppäsen haastateltavaksi. Miten usko liittyy usein jyrähteleväksi kuvaillun Kummolan uraan? Sen kuulet Seinäjoella 2.-3.2.2024. 

Keijo Leppänen

Keijo Leppänen tekee paluun Usko & Uraan 2024! 
 
Tällä kertaa juontajana meritoituva Keke on MTV3:n pitkäaikainen uutisankkuri ja yrittäjä, jonka lehtimiesura alkoi yli 40 vuotta sitten Ilkassa Seinäjoella. Joten kyseessä on paluu sinne, mistä kaikki alkoi! 
 
Erityisen mielenkiintoisen osuuden Keijo juontaa haastatellessa itse Rautakansleria. Keskustelussa Kalervo Kummolan kanssa sivutaan arvoja: nuorena löytynyttä uskoa, toivoa sekä arkea yrittäjyydessä, politiikassa ja urheilubisneksessä. 
 
”Eli uskon ja uran synteesi – siunaukset ja muut edut, mahdolliset mainehaitat ja muut heijastukset; vastavirtaan kulkeminen, terveiset ja suositukset nuorille”, Keijo avaa keskustelun teemoja. 
 
Tämän haluat olla kuulemassa!

Pia Rendic

Pia Rendic todellinen monitoiminainen. Hän on seksuaaliterapeutti, pappi, väitöskirjatutkija, kirjailija ja kouluttaja, joka tarjoaa terapia- ja koulutuspalveluja. Hänen tutkimuksensa, kirjansa ja koulutuksensa keskittyvät ihmiskauppaan sekä seksuaalisen alueen asioihin, kuten seksi- ja pornoriippuvuuteen. Hän tarjoaa kursseja esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle ja kolmannen sektorin toimijoille lisätäkseen ilmiöiden ymmärrystä ja tarjoamalla käytännön strategioita näiden ongelmien käsittelyyn.
Pia on perustanut ihmiskaupan uhreja auttavan Vapauta Uhri ry:n ja Kyproksella toimivan Room of Hopen. Hänen asiantuntijuutensa perustuu yli 10 vuoden työkokemukseen ruohonjuuritasolla ihmiskaupan uhrien parissa, sekä akateemiseen tutkimustyöhönsä ja julkaisuihin. 
Usko & Ura -puheessaan Pia tulee keskittymään omaan oman kutsumuksen ja mission todeksi elämiseen olosuhteista riippumatta, sekä rohkeuteen nostaa esiin valtavirrasta poikkeavia näkemyksiä ja mielipiteitä. ”Sivuan myös yrittäjyyteen ja oman kutsumuksen seuraamiseen liittyvää taloudellista epävarmuutta, joka välillä haastaa rankastikin oman kutsumuksen todeksi elämistä”, Pia avaa. 

Mats Tunehag

BAM! Nyt puhutaan asiasta, mikä on lähetystyönä tätä päivää ja erityisesti tulevaisuutta. BAM on lyhenne sanoista Business As a Mission, liiketoiminta missiona.

Usko & Ura 2024 seminaari vahvistuu ulkomaalaisella puhujalla: saamme itse BAM Globalin puheenjohtajan, Mats Tunehagin vieraaksi!

Myös kirjailijana, puhujana ja konsulttina toimiva Tunehag on rakkaasta naapuristamme Ruotsista asuen tätä nykyä kuitenkin Yhdysvalloissa. Laaja-alaisen BAM-vaikuttamisen lisäksi hän on toiminut puheenjohtajana ihmiskaupan vastaisessa Freedom Businessa Alliancessa. Hän on vaikuttanut aktiivisesti myös mediassa, uskonnonvapauteen liittyvissä asioissa sekä liike-elämässä.

Aki Ruotsala

Aki Ruotsala (HTM, KTM) tuli tunnetuksi Porin Jazzin toimitusjohtajan pallilta, jota ei koskaan saavuttanut. Nykyään hän toimii Etelä-Pohjanmaan Työ- ja elinkeinotoimistossa palvelujohtajana. Aki on myös tuttu aiemmista seminaareistamme.
 

Sara Saarela

Sara Saarela tulee Etelä-Pohjanmaalta, joten Seinäjoella Sara on kuin kotikentällä. Sara on kirjailija ja teologi, joka rakastaa lukemista, tummaa kahvia ja aikaisia aamuja. Työkseen hän kirjoittaa kirjoja ja erilaisia lehtijuttuja sekä toimii tuntiopettajana IK-opistossa. ⁠
Sara myös kiertää puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Nyt hänet saadaan myös ensi vuoden U&U:un mukaan! 💪

Jorma Luoma

Lapua-ketjut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Luomalla on vankka 40 vuoden kokemus yrittäjyydestä, ja hän on toiminut useiden yritysten hallituksissa. Kokemusta on yrityksen perustamisesta, ostamisesta, myymisestä, jakautumisesta, fuusiosta ja sukupolvenvaihdoksesta.
 
”Mielenkiinnon kohteena on pitkään ollut eettisesti korkeatasoinen ja kestävä yritystoiminta sekä hyvä ja ammattitaitoinen hallitustoiminta”, Jorma kommentoi.
 
Hänen puheenvuoronsa Usko & Ura 2024 -seminaarissa käsittelemään aihetta ”Yrittäjän etiikasta yrityksen arvoihin”.

Niina Männistö

Nämä iloiset kasvot ovat tuttuja Usko & Ura seminaareista 2020 ja 2023. Saamme tämän taidokkaan juontajan iloksemme myös vuodelle 2024 Keijo Leppäsen lisäksi!
Niina Männistö on juontajatehtävien lisäksi pastori, opettaja ja kahden lapsen äiti.
Niina ei malta odottaa pääsevänsä U&U-seminaariin: ”Usko ja ura -seminaari innostaa ja sytyttää uutta näkyä joka kerta. On upeaa päästä tapaamaan oman alansa huippuosaajia ympäri Suomen. Lisäksi tulevanakin vuonna luvassa on innostavia puhujavieraita ja ohjelmanumeroita. Tavataan siis helmikuussa Seinäjoella!”

Ryan Adams

Nyt ei puhuta laulajasta – meidän Ryan Adamsilla ei ole tekemistä samankuuloisten laulajakaimojensa kanssa. Kyseessä on urev Group®️:n toinen perustaja, intohimoinen johtaja ja yrittäjä.
 
Adams tukee Business As a Mission -lähettejä sekä heidän elinpiiriään. Hänen tavoitteena on saada kristillispohjaiset yritykset sekä seurakuntaistutukset kukoistamaan. Ryan auttaa yrittäjiä ja yritysjohtajia kasvamaan uskossa ja elämään raamatullisten periaatteiden mukaisesti. Hänen syvällinen mentorointitapansa räätälöi henkilökohtaisen suunnitelman omien haasteiden voittamiseksi, perhe-elämän vahvistamiseksi ja ammatillisen kehityksen saavuttamiseksi.

+ Arto Sädeaho, Jyrki Palmi, Vesku Lehtinen…

 

Musiikissa 

Pop Up Gospel

Pop Up on tuttu termi väliaikaisten liikkeiden tai ravintoloiden etuliitteenä. Usko & Ura -seminaarissa ”popahtaa” kanssa, joskin kuoron muodossa!
 
Pop Up Gospel on yhteiskristillinen poppoo Seinäjoelta. Mukaansatempaavaa otetta ja sanomaa välittävä PUG esittää sekä cover-kappaleita että omaa tuontantoaan. On kuoro esiintynyt myös monien tunnettujen artistien taustalla.
 
Ilosanomaa siis musiikkimuodossa, eli gospelia amerikan malliin! 

Kristian Ansaharju

Miten tasapainottaa usko ja ura, kun kutsumuksena on tehdä lauluja Jeesuksesta? Tässä kysymyksessä kiteytyy lentokonetekniikan insinööri Kristian Ansaharjun perus asetus.

Parista aiemmasta Jyväskylän Usko & Ura -seminaarista tuttu Kristian Ansaharju saadaan jälleen lauteille lauantaina!

+ SPARK

Mikael Meklin

 
Meklin on perustanut BURST-nimisen startupin, joka tekee pyrkii olemaan johtava metaversumitoimija viihteen puolella. Metavesumi tarkoittaa kolmiuloitteista virtuaalitodellisuutta, jota voi esimerkiksi VR-laseilla katsoa. Sitä pidetään yhtenä tulevaisuuden suurena alana.
 
BURST onkin tehnyt yhteistyötä Yhdysvaltoihin ja toteuttanut metaversumielämyksiä useille huippuartisteille, kuten Rita Oralle, Martin Garrixille postyymisti The Notorious B.I.G.:in perikunnalle sekä Suomen ehkä tunnetuimmalle aktiivibändille Nightwishille.
 
Meklin tunnetaan myös Mikaveli-taiteilijanimellä sekä toisena puoliskona Immanuel-räppiduosta. Mahdollisesti jokunen kappale kuullaan myös Konferenssikeskus Valkean alakerrassa? 🎤
 
Mikael Meklin on perjantaina 2.2. SPARK-nuorten ilmaistapahtumassa klo 18.30! Tämän sä haluut nähdä ja kuulla! 💥
@fida.bisnestiimi SPARK-ilmaistapahtuma jo viikon päästä! 💥 Mukana myös Mikael Meklin ja musaa. 🎤 Seinäjoen vapaakirkolla! ⛪ Tätä et missaa! 🚫 Jaa kavereille! ⤴️ #sparkevent #uskojaura24 #schoolofiii #mikaveli #roopelaukkonen ♬ alkuperäinen ääni - Fida Bisnestiimi

OHJELMA

Perjantai

12.00 Ilmoittautuminen ja kahvi + makea

13.00 OSA 1: Pia Rendic, Ryan Adams, Mats Tunehag POP UP GOSPEL

15.30 OSA 2: Mikael Meklin, Jorma Luoma

17.00 Illallinen

18.30 BISNESTIIMI 25-VUOTTA: Arto Sädeaho, Kalevi Kulonpää, Jyrki Palmi, Hanna Koponen, POP UP GOSPEL

18.30 Spark-nuortentapahtuma: Mikael Meklin,
Roope Laukkonen

20.00 Rukousilta

Lauantai

9.30 Kristian Ansaharju musiikissa

10.00 OSA 3: Sara Saarela, POP UP GOSPEL

11.00 Lounas

12.00 OSA 4: Keijo Leppänen, Kalervo Kummola ja Vesku Lehtinen

14.00 OSA 5: Kaikille avoin tilaisuus (sisältyy seminaaripassiin, muille 15€, liput ovelta)
Keijo Leppänen ja Aki Ruotsala
POP UP GOSPEL -konsertti (iso kokoonpano)

Kahvi

SIJAINTI

LIITY MUKAAN

Hinnasto

89 euroa / henkilö
Opiskelija-alennus 10 euroa

Tapahtuman tuotot menevät Fida Bisnestiimin kohteelle.

Huom! Ruokailijoiden määrä on seminaarissa täysi. Ilmoittautuminen muuten seminaariin on edelleen mahdollista.

Hinta sisältää:
Osallistumisen koko seminaariin

 Kahvitarjoilun

 Jos tarvitset majoitusta perjantai-lauantaiyöksi, katso hotellitarjous alta.

Lisätiedot:
Annika Puroaho
Tapahtuman tuottaja
annika@tehos.fi
+358 45 3598877

 

 

Majoitustarjous

Hotelli Alma Uusi Torni 2.-3.2.2024

1hh 119 € / vrk2hh 134 € / vrk– huonehinnat sisältävät paikoituksen, saunan käytön sekä aamiaiset pääsalissa.

Tarjous voi olla voimassa siihen saakka, kun huoneita riittää.

Tarjous koodilla Bisnestiimi varaussivustolla, alma@hotelalma.fi tai 06 421 5200.

Ilmoittautuminen