fbpx

Helmikuussa 2024 Seinäjoen Tapahtumakeskus Valkea täyttyy yrittäjistä, inspiroivista ja erityisesti rohkaisevista puheenvuoroista ja sieluahoitavista musiikeista.

Usko & ura on Suomen suurin kristillinen liike-elämän seminaari, jonka näkynä on rohkaista ja varustaa kristittyjä työssään ja yrittäjinä. Yhteiskristillisen tapahtuman takana on Fida Bisnestiimi, uskovien yrittäjien verkosto, joka on palvellut Jumalaa jo kahdenkymmenenviiden vuoden ajan vieden ilosanomaa eteenpäin. Seminaarissa juhlitaankin Bisnestiimin 25-vuotistaipaletta!

Vuonna 2024 tapahtuman teema on ”Rohkeus”

Usko & ura järjestetään Seinäjoen Tapahtumakeskus Valkeassa 2.-3.2.2024. Tapahtumassa on puhujina vaikuttajia monelta alalta, mm. Kalervo Kummola, Jorma Luoma, Sara Saarela, Pia Rendic ja Mirjam Sokka. Lisää esiintyjiä julkaistaan niiden varmistuttua!

Tapahtuman juontaa viime seminaarista tuttu Niina Männistö. Lisäksi Keijo Leppänen toteuttaa syväluotaavan haastattelun itse rautakanslerin kanssa.

Luvassa on innostusta, yhteyttä, toivoa ja Jumalan hoidossa lepäämistä. 

Vieressä maistiaisena edelliselle vuodelle tehty teaser-video.

MUKANA

Kalervo Kummola, Jorma Luoma, Mirjam Sokka…

 

Puhujia esitellään sosiaalisessa mediassa syksyn aikana. Sitä myöten niitä julkaistaan tänne.

Pia Rendic

Pia Rendic todellinen monitoiminainen. Hän on seksuaaliterapeutti, pappi, väitöskirjatutkija, kirjailija ja kouluttaja, joka tarjoaa terapia- ja koulutuspalveluja. Hänen tutkimuksensa, kirjansa ja koulutuksensa keskittyvät ihmiskauppaan sekä seksuaalisen alueen asioihin, kuten seksi- ja pornoriippuvuuteen. Hän tarjoaa kursseja esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle ja kolmannen sektorin toimijoille lisätäkseen ilmiöiden ymmärrystä ja tarjoamalla käytännön strategioita näiden ongelmien käsittelyyn.
Pia on perustanut ihmiskaupan uhreja auttavan Vapauta Uhri ry:n ja Kyproksella toimivan Room of Hopen. Hänen asiantuntijuutensa perustuu yli 10 vuoden työkokemukseen ruohonjuuritasolla ihmiskaupan uhrien parissa, sekä akateemiseen tutkimustyöhönsä ja julkaisuihin. 
Usko & Ura -puheessaan Pia tulee keskittymään omaan oman kutsumuksen ja mission todeksi elämiseen olosuhteista riippumatta, sekä rohkeuteen nostaa esiin valtavirrasta poikkeavia näkemyksiä ja mielipiteitä. ”Sivuan myös yrittäjyyteen ja oman kutsumuksen seuraamiseen liittyvää taloudellista epävarmuutta, joka välillä haastaa rankastikin oman kutsumuksen todeksi elämistä”, Pia avaa. 

Sara Saarela

Sara Saarela tulee Etelä-Pohjanmaalta, joten Seinäjoella Sara on kuin kotikentällä. Sara on kirjailija ja teologi, joka rakastaa lukemista, tummaa kahvia ja aikaisia aamuja. Työkseen hän kirjoittaa kirjoja ja erilaisia lehtijuttuja sekä toimii tuntiopettajana IK-opistossa. ⁠
Sara myös kiertää puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Nyt hänet saadaan myös ensi vuoden U&U:un mukaan! 💪

SIJAINTI

LIITY MUKAAN

Hinnasto
89 euroa / henkilö
Opiskelija-alennus 10 euroa.

Hinta sisältää:
Osallistumisen koko seminaariin
Perjantain illallisen
Lauantain lounaan
Kahvitarjoilun

Tapahtuman tuotot menevät Fida Bisnestiimin kohteelle.