fbpx

Seminaarin alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Helmikuussa Tapahtumakeskus Helmi täyttyy yrittäjistä, inspiroivista ja rohkaisevista puheenvuoroista, sieluahoitavista musiikeista sekä lauantain rakentavista kanavista.

Usko & ura on Suomen suurin kristillinen liike-elämän seminaari, jonka näkynä on rohkaista ja varustaa kristittyjä työssään ja yrittäjinä. Yhteiskristillisen tapahtuman takana on Fida Bisnestiimi, uskovien yrittäjien verkosto, joka on palvellut Jumalaa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan vieden ilosanomaa eteenpäin.

Vuonna 2023 tapahtuman teema on ”Seuraa minua.” ja seminaarissa sukelletaan mm. seuraaviin puhutteleviin aiheisiin:
Uskon ja uran yhdistäminen
Jaksaminen ja hyvinvointi
Esiintymisvarmuus

Usko & ura järjestetään Jyväskylässä Tapahtumakeskus Helmissä 3.-4.2.2023. Tapahtumassa on puhujina vaikuttajia monelta alalta, työpajoissa osallistujat pääsevät syventymään itseään eniten koskettaviin teemoihin. Tilaisuuksissa myös nautitaan kristittyjen artistien esityksistä.

Luvassa on innostusta, yhteyttä, toivoa ja Jumalan hoidossa lepäämistä.

Tule mukaan!

 

Ps. Alla olevista symboleista voit ilmoittaa tulosi Facebook– ja LinkedIn-tapahtumakutsuihin.

 

PUHUJAT

Timo Soini

Vuoden 2011 eduskuntavaalien jytkystä tunnettu Timo Soini kantoi myös ulkoministerin salkkua vuosina 2015-2019. 20-vuotta Perussuomalaisten keulassa viilettänyt Soini oli puolueen presidenttiehdokas vuosina 2006 ja 2012.

Nykyään Soini on median moniottelija; tuottaa TV- ja radio-ohjelmia, kirjoittaa kolumneja ja pulisee podcasteissa. Puhetta riittää myös monenlaisiin tilaisuuksiin, roomalaiskatolilaisen Soinin sydäntä lähellä ovat miesten piirit sekä kristilliset tilaisuudet tunnustukseen katsomatta.

Soini saapuu myös Usko & Ura -tapahtuman vahvuuteen!

 

 

 

 

Keijo Leppänen

Keijo Leppänen, suomen George Clooney, välittää päivittäin uutiset meille uskottavasti MTV:n medioissa. Välitettävät uutiset ovat olleet viime aikoina usein huonoja, joskin Keijolla voi olla Usko & Ura -tapahtumassa myös hyviä uutisia kerrottavanaan.

Myös kirjailijana ja yrittäjänä toimiva Leppänen kouluttaa tapahtumassa esiintymistä ja pitää lauantaina pienen puheen uskon ja uran yhdistämisestä.

Noora Hintsa

Menestyksen anatomia – Noora Hintsa

Noora Hintsa työskentelee urheilijoiden ja bisnesmaailman huippujen suorituskykyvalmentajana ja auttaa asiakkaitaan voimaan hyvin haastavien tilanteiden keskellä. Mistä menestys rakentuu? Miten huipputason suorituskykyä ylläpidetään kestävästi? Miten usko liittyy menestyksen anatomiaan?

Noora rohkaisee meitä katsomaan omaa elämäämme ja tekemään konkreettisia, hyvinvointia ja suorituskykyä lisääviä tekoja. Tule kuulemaan mitä Aki Hintsan kehittämä, mullistava valmennusfilosofia voi antaa sinun elämääsi!

Lisäksi mukana

 

Jyrki Palmi, Riina Happonen, Jorma Luoma, Jyri Metsälä, Vesku Lehtinen…

MUSIIKKI

Eve & Ossi

Eve & Ossi on duo, joka tunnetaan harvinaisen kauniisti yhteen soivista äänistään sekä raikkaista, puhuttelevista ja elämänmakuisista lauluistaan. Eteläpohjalaislähtöisen ja sittemmin juurilleen palanneen pariskunnan tiet kohtasivat vuonna 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa pian samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin on matkaa taitettu yhdessä.

Juuri 10 vuoden taipaleen tavoittanut duo esiintyy Usko & ura -seminaarin perjantaissa!

Kristian Ansaharju

Laulaja-lauluntekijä Kristian Ansaharju tekee hengellistä musiikkia ja  tekee myös lauluja esimerkiksi häihin ja ristiäisiin.

Kevään 2022 Valona-tapahtumamme lavalta tuttu mies ja kitara mukana myös Usko & ura -seminaarin lavalla!

 

Hannu Ala

Pianisti ja kuoronjohtaja Hannu Ala on valmistunut muusikoksi Jyväskylän konservatoriosta ja on tehnyt yhteistyötä monien tahojen kanssa, joista mainittakoon Lasse Heikkilä, Suomen Kansallisooppera, Berklee College of Music, Juilliard School sekä Curtis Institute of Music.

Hannu on toiminut säestäjänä tai johtajana erilaisissa musiikkiprojekteissa tehden yhteistyötä eri seurakuntien kanssa. Hän asui Jerusalemissa, Israelissa 2011-2016 työskennellen lehtimajanjuhlia varten ICEJ:llä musiikin assistenttina.

OHJELMA

SIJAINTI

Okkerinkatu 2, 40700 Jyväskylä

(Jyväskylän helluntaiseurakunta)

TULE MUKAAN

Osallistumismaksu: 85 euroa / henkilö. Opiskelija-alennus 10 euroa.

Hinta sisältää:
Osallistumisen koko seminaariin
Perjantain illallisen
Lauantain lounaan
Kahvitarjoilun

Tapahtuman tuotot menevät Fida Bisnestiimin kohteelle.

Huom! Jos osallistut vain perjantain klo 18.30 yleisötilaisuuteen, niin siihen ei tarvitse ilmoittautua. Maksu siihen ovella tapahtuma-aikaan, jossa on korttipääte.