fbpx

 

Kristityt loistavat Jumalan valoa kaikkialla. Se valo muuttaa elämiä työpaikkojen ja yritysten kautta.

Seed Finance syntyi halusta auttaa kristittyjä yrittäjiä vaikuttavaan, kestävään ja kannattavaan liiketoimintaan ei-kristillisissä, kehittyvissä maissa.

Tehokasta lähetystyötä

Kristillisiin arvoihin perustuva yritystoiminta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda toimeentuloa, ihmisarvon kunnioittamista, lain noudattamista ja ympäristöstä huolehtimista paikkoihin, jossa nämä asiat eivät yleensä toteudu. Se on todellista liiketoimintaa, jonka tarkoitus on olla muuttava voima ja viedä evankeliumia eteenpäin.

Sijoittajana olet mukana viemässä eteenpäin Jumalan valtakunnan työtä

Seed Finance on osakeyhtiö, joka lainoittaa potentiaalisten yritysten perustamista ja toiminnan kasvattamista. Seed Financen rahoittamat yritykset tekevät aitoa, kannattavaa yritystoimintaa, ja sitoutuvat lainan takaisin maksamiseen sovittavan ajan puitteissa.

Sijoittajana voit tehdä omaisuutesi avulla hyvää antamatta omistustasi pois. Sijoituksesi avulla voidaan perustaa yritys, esimerkiksi polkupyöräkorjaamo. Kun korjaamo on päässyt jaloilleen ja laina maksettu, sijoitus siirtyy mahdollistamaan uuden yrityksen perustamisen.  Näin varallisuutesi tekee aktiivisesti hyvää yhdessä muiden sijoittajien kanssa.

Oletko kiinnostunut sijoittamisesta Seed Financen kautta?

Lisätietoja antavat

Annika Puro-Aho
annika@tehos.fi
045 359 8877

Hannu Suni
hannu.suni@fida.info
0400 927 401

Jätä yhteystietosi,
niin otamme pian yhteyttä.