fbpx

Ristin juurella

Rukouksen ja rakentumisen viikonloppu liike-elämässä toimiville

25.-26.9.2020 Iso Kirja, Keuruu

Ristin juurella

Rukouksen ja rakentumisen viikonloppu liike-elämässä toimiville

25.-26.9.2020 Iso Kirja, Keuruu

Kaipaatko johdatusta ja hengellistä rakentumista? Tarvitsetko uutta voimaa elämääsi? Tule mukaan rukouksen viikonloppuun, jossa sinua varustetaan ja vahvistetaan toimimaan sillä paikalla, jolle Jumala on sinut asettanut.

Rukouksen viikonlopussa polvistumme ristin juurella ja pysähdymme etsimään Jumalan tahtoa omassa elämässämme. Viikonlopun aikana keskitymme pyytämään armolahjoja Raamatun kehotuksen mukaisesti, ja kuulemme opetusta tästä aiheesta. Sinulla on myös mahdollisuus rukouspalveluun, sielunhoitoon ja kahdenkeskisiin keskusteluihin. Tämä viikonloppu on

  • sinulle, joka kaipaat uutta virtaa hengelliseen elämääsi
  • sinulle, joka etsit Jumalan johdatusta elämässäsi
  • sinulle, joka haluat ottaa aikaa hiljentymiselle
  • sinulle, joka tarvitset Pyhän Hengen kosketusta.

Haluamme kiittää bisnestiimiläisiä ja muita verkostojamme kaikesta tuesta yhteisessä työssämme tarjoamalla viikonlopun ohjelman ja ruokailut osallistujille. Siksi rukouksen viikonloppu on ilmainen tapahtuma. Osallistujana maksat vain oman majoituksesi.

Sijoita aikasi viisaasti ja tule mukaan!

Lisätietoja rukouksen viikonlopusta antaa Jari-Pekka Koponen, puh. 0400 833 211

Ohjelma

Aloitamme rukousviikonlopun perjantaina 25.9. klo 17 ja lähdemme kotiin päin lauantaina 26.9. klo 15.

Viikonlopun aikana opetuksesta vastaa Samuel Tedder. Samuel Tedder (PhD) on pastori, lähetystyöntekijä ja Raamatun opettaja. Hän on toiminut hengellisessä työssä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Hänen intohimonsa on vahva, raamatullinen ja terve hengellisyys, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämään.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautumisia ottaa vastaan Anna-Liisa Sipinen, puh. 040 504 0211 tai anna-liisa.sipinen@jari-pekka.fi

Paikka & majoitus

Rukouksen viikonloppu järjestetään Keuruulla Iso Kirja -opistolla.

Tiedoa omakustanteisista majoitusvaihtoehdoista löydät esimerkiksi täältä. Majoitusvarauksissa voi olla suoraan yhteydessä sähköpostitse pirjo.merihonka@isokirja.fi tai puhelimitse ti-pe klo 10-14 numeroon 040 750 0974.

Turvallisuus

Olet tervetullut mukaan tapahtumaan terveenä. Noudatamme viranomaisten antamia suosituksia tapahtuman aikana ja teemme kaiken tarvittavan, jotta voisit osallistua tapahtumaan turvallisesti. Tapahtuma järjestetään väljissä tiloissa niin, että turvavälien pitäminen onnistuu hyvin. Isossa Kirjassa on lisätty siivous- ja hygieniatoimia, ruokailut järjestetään ryhmittäin ja turvavälit huomioidaan kaikessa toiminnassa. Tapahtuman aikana laulamme vain maskien kanssa. Rukouspalvelu järjestetään turvallisuusohjeita noudattaen. Tapahtumaan osallistuu enintään 50 ihmistä.

mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.

Jes. 40:31