fbpx

Lahjoita

Lahjoita

Bisnestiimin tukemat kohteet 2019

Bisnestiimin missio on mahdollistaa evankeliumin julistaminen siellä, missä sitä vielä ei ole julistettu.

Missiomme tiivistyy seuraavaan raamatunkohtaan:

ROOM. 10:13-15 ”Onhan kirjoitettu: Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu. Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen sitä, johon eivät usko? Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista? Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Onhan kirjoitettu: Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askeleet.”

Bisnestiimin pääasiallinen tukimuoto on avustaa paikallisia pioneerievankelistoja aloittamaan työ kylissä ja kaupungeissa, joissa ei vielä ole seurakuntaa. Vahvana taustatukena tässä toimii 2-vuotinen raamattukoulutus, johon evankelistat osallistuvat.

Kohdemaina tälle toiminnalle ovat vuosien mittaan olleet mm. Intia, Tansania, Thaimaa, Indonesia, Kambodza, Kenian Itärannikko ja lukuisia muita maita. Vuosittain on avustettu n 50-100 pioneeria. Muita työmuotoja ovat lapsityön tukeminen, raamattu- ja lähetyskoulutus, kirjallisuus, mediatyö ja ”pika-apu”.

Tällä hetkellä Bisnestiimin tukikohteita ovat seuraavat

-Tansania raamattukoulu

-Intia evankelistat rakennuskohde moottoripyörät

-Kambodza slummikoulun liikuntatila uusi luokka lasten opetuskirja Kambodzassa paikallinen kristillinen yrittäjäjärjestö ja paikallinen seurakunta ovat Bisnestiimin vierailulla sovitun mukaisesti lähtemässä tukemaan ainakin yhtä pioneerievankelistaa, heidän yhdessä laatimansa strategian mukaisesti

-Etelä-Thaimaan pioneerievankelistat Erik Klarin River- järjestön kautta kannatus 1 perheelle ja kahdelle yksinäiselle pioneerievankelistalle.

-Indonesian pioneerievankelistat. Indonesiassa 30 pioneeria odottaa lähtöä seurakuntien istutustyöhön!

-Pika-apukohde: Palambangin raamattukoululla 2 asuntolaa on tuhoutunut ja he tarvitsevat apua jälleenrakennuskustannuksiin.

-Balkan kirjaprojekti